Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Cristina Catană Bucă Asociatia Romana a Tinerilor cu Initiativa

25.5% Complete
1,275 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Împlinesc 31 de ani!

Am avut până acum o viață plină de emoții, marcată anul trecut de pierderea, chiar de ziua mea, a unui om extrem de drag, moșicul meu. Așadar anul acesta aleg să fiu SAD de ziua mea și să lansez pentru prima dată în spațiul public inițiativa ARTI de stopare a analfabetismului drept moștenire (SAD). Este un program care a luat naștere prin dezvoltarea Școlii Româno-Britanice. Astfel, avem la dispoziție toate resursele de care avem nevoie pentru a ne lua la trântă cu analfabestimul. 

Veniți și voi alături de noi și schimbați viitorul unor copii care pot să fie viitorii prieteni ai copiilor voștri, viitorii angajați sau cei care decid viitorul țării noastre!

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ASOCIAȚIA ROMÂNĂ A TINERILOR CU INIȚIATIVĂ (ARTI) este o organizație neguvernamentală înființată din 2003, ce aduce la un loc tineri motivați să producă schimbări sociale!

Analfabetismul în România, fie el unul autentic sau functional, a devenit principala moștenire lăsată de către părinți copiilor, în special în mediul rural. Mai mult de jumătate din copiii României sunt analfabeți sau analfabeți functional. Unui analfabet i se asociază, in 10 ani, alti 2 analfabeti, acestia lasand scoala pe ultimul loc in grijile zilnice. Aceastia nu coreleaza sărăcia cu lipsa de educatie, vazand-o ca pe o responsabilitate a  celorlalti.

Proiectul SAD (STOP analfabetismului drept moștenire) își propune să crească anual numărul de copii alfabetizati și de profesori care să inspire dragostea de învățătură, în timp să stopeze astfel fenomenul de analfabetism lăsat moștenire urmașilor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

6 Donații

Echipa Srb

440 RON
03 Aug 2018
26 Jul 2018
105 RON
La mulți ani!
20 Jul 2018
La multi ani! Esti cel mai tare om pe care il stiu si ma bucur ca te-am cunoscut. Multumesc!
20 Jul 2018

Anonymous

300 RON
La multi ani frumosi!
20 Jul 2018

Anonymous

300 RON
19 Jul 2018
Cristina Catană Bucă : Asociatia Romana a Tinerilor cu Initiativa
Cel mai frumos cadou de ziua mea