In dar de ziua mea

 

Cristina Catană Bucă Asociatia Romana a Tinerilor cu Initiativa

60% Complete
1,800 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Împlinesc 30 de ani!

În 30 de ani am reușit să-mi dedic mai mult de jumătate din viață proiectelor de implicare comunitară. Am avut mii de beneficiari, sute de proiecte implementate, zeci de destine schimbate!

În 30 de ani am avut șansa să am alături de mine părinți minunați, o mulțime de prieteni, să mă căsătoresc cu un om bun, să devin mama lui Mihăiță și a micuței Andreea Teodora (Pișcoțel) și să mă redescopăr ca ființă umană.

În 30 de ani am plantat sute de copaci, am construit o casă, am ajutat alți oameni să-și construiască locuințe după inundații, am curățat spitale, am realizat parcuri și locuri de joacă, dar mai presus de orice am dat oamenilor încrederea că visele lor pot prinde contur prin proiecte, voluntariat, studiu în afară, ascultare și un sfat!

Ultimul an mi l-am dedicat Școlii Româno-Britanice, șansa pe care fiecare copil o are la o nouă formă de a face educație! Am lucrat toate nopțile din ultimul an cu pasiunea de a transmite copiilor dragostea de învățătură. Mi-am oferit cu drag sute de ore din timpul meu pentru a vedea cum copiii vin cu drag la școală și se dezvoltă fizic, emotional, cognitiv, cu bucuria de a învăța și relational!

Din dragoste pentru copii vă invit să veniți alături de mine în minunată experiență a Școlii Româno-Britanice!

www.scoalabritanica.ro

https://www.facebook.com/scoalaromanobritanica/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ASOCIAȚIA ROMÂNĂ A TINERILOR CU INIȚIATIVĂ (ARTI) este o organizație neguvernamentală înființată din 2003, ce aduce la un loc tineri motivați să producă schimbări sociale!

Proiectul ȘCOALA ROMÂNO-BRITANICĂ are ca scop construirea un model educațional sub forma unui concept replicabil integral sau parțial în rândul comunității locale craiovene.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

5 Donații

Anonymous

1,000 RON
21 Jul 2017

Cristina G.

150 RON
21 Jul 2017

Oana & Daniel Ianosi

200 RON
LA multi ani Cristina!!
20 Jul 2017

Valentina Paun

150 RON
La mulți ani!
20 Jul 2017

Anonymous

300 RON
Pentru cel mai implicat suflet pe care l-am cunoscut!
19 Jul 2017
Cristina Catană Bucă : Asociatia Romana a Tinerilor cu Initiativa
In dar de ziua mea