Asociatia Romana a Tinerilor cu Initiativa

Asociatia Romana a Tinerilor cu Initiativa

Viața în dar de Ziua Mamei

Status: Fundraising

Nu exista cadou mai frumos decât să-ți vezi copilul crescând!

 

De Ziua Mamei, în luna martie, să oferim unei mamici diagnosticate cu leucemie acută mieloblastică șansa la viață! Copilul ei de 9 ani are nevoie de mamica lui!

Aveți prieteni? Faceți ceva memorabil: SALVAȚI O VIAȚĂ ÎMPREUNĂ!

[ Show more ]
2.155% Complete

8,620 RON

Sumă:

6

Galantomi:

51

Donații:

400,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

🛡 O comunitate își arată forța la nevoie!

 

🩸O mămică din comunitatea SRB a fost diagnosticată cu leucemie acută mieloblastică și are nevoie URGENTĂ de transplant medular, dar din păcate în România șansa de recuperare este de sub 30%, iar în alta tara reușita este de peste 80%. Costurile sunt însă exorbitante (câteva sute de mii de euro) și am hotărât să ne mobilizăm in următoarele săptămâni și să strângem bani împreună pentru ca ea să poată să-și recapete sănătatea și să rămână alături de copilașul ei, colegul copiilor dvs! 

 

Vă invit să îi dăm o mână de ajutor împreună gândindu-vă ca putem fi oricând în locul ei! 

 

✏Optiuni:

1. Ca persoană fizică: donație individuală în contul RO28RNCB0139041651320003, cont pentru acțiuni cu caracter umanitar deschis la BCR de catre Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă sau direct aici prin linkul de fundraising.

 

2. Ca persoană juridică: 

📣20% din impozitul pe profit sau 5 la mie din cifra de afaceri (minimul dintre cele două) pentru companiile care sunt impozitate pe profit

 

📣20% din impozitul pe venit pentru companiile care sunt impozitate pe venit (microîntreprinderi) pentru cauzele sociale susținute de organizația noastră, in cazul acesta, transplantul medular al mămicii.

 

Pentru persoanele juridice puteți sa-mi cereți, prin mesaj privat, un contract de sponsorizare pentru a putea deduce sponsorizarea din impozitul pe care urmează sa-l plătiți către stat.

 

🔔 Găsiți vă rog fiecare între prietenii dvs încă 5 care să ne sprijine în sensul ăsta! Dacă aveți prieteni și vreți să faceți împreună ceva memorabil, SALVAȚI O VIAȚĂ! 

 

⛑Orice sumă contează, mai important fiind să rămânem împreună în povestea aceasta și fiecare dintre dvs. să știe că nu va fi niciodată singur la greu!

 

👨‍👧‍👧👩‍👦‍👦Am făcut o școală împreună, putem să și salvăm vieți împreună! 

 

🌸 Hai să începem de Ziua Mamei! 🌸

 

❤❤❤ Cadou mai frumos decât sa-ti vezi copilul crescând NU există! ❤❤❤