ȘCOALA ROMÂNO-BRITANICĂ

Proiectul ȘCOALA ROMÂNO-BRITANICĂ are ca scop construirea un model educațional sub forma unui concept replicabil integral sau parțial în rândul comunității locale craiovene.

Astfel, ne propunem pentru prima etapă, perioada 2016 - 2021:

1. Înființarea Școlii Româno-Britanice având un plan de școlarizare inițial ce cuprinde 2 clase pregătitoare, a câte 14 copii, ce va crește proporțional în fiecare an de funcționare.

2. Reproiectarea modului de planificare, implementare și evaluare a conținuturilor educaționale studiate în etapa primară.

3. Formarea profesională a 100 de cadre didactice din Craiova în vederea asigurării unui proces instructiv-educativ atractiv, participativ, urmărind stilurile de învățare predominante pentru realizarea fixării/aplicării și dezvoltând constant inteligențele intra și inter-personale ale propriilor elevi.

4. Creșterea dragostei de învățătură a 140 de copii din Craiova prin dezvoltarea încrederii în școală, în importanța ei, în contribuția pe care aceasta o aduce viitorului lor prin aplicabilitatea și transpunerea în realitate a conținuturile educaționale reproiectate.

5. Educarea a 240 de părinți cu privire la importanța școlii și a educației în general ca principală achiziție în viață a copiilor.

6. Implicarea a 50 companii în susținerea constantă a proiectului cu resurse umane, informaționale, materiale și financiare, în vederea consolidării sustenabilității lui în comunitatea craioveană.

7. Implicarea a 10 organizații neguvernamentale în susținerea constantă a proiectului cu resurse umane, informaționale, materiale și financiare, în vederea dezvoltării prin activități extra-curriculare și de voluntariat a conceptelor studiate.

8. Implicarea a 14 instituții publice în susținerea proiectului cu resurse umane și logistice, în vederea susținerii conceptelor studiate de către copii prin vizite de studiu.

9. Dezvoltarea unui sentiment de apartenență în rândul a 140 de cupluri de părinți, din Craiova, ce urmează să contribuie în mod direct la înființarea, funcționarea și dezvoltarea școlii.

Bugetul anual pentru funcționarea Școlii Româno – Britanice este de 981.660 lei. Fondurile strânse prin intermediul Galantom vor acoperi costurile pentru organizarea field-tripurilor, a taberei de educație prin aventură și a celor 6 evenimente anuale realizate de copii (Targ Craciun, Charity Shop, Sports Day, Festivalul Copiilor, Muzeul Familiei, Festivalul Copiilor), a materialelor auxiliare și consumabile și a costurilor de întreținere curentă.

Fiecare donație de:

50 RON = costul cu materialele consumabile pe o săptămână pentru 1 copil,

100 RON = 1 săptămână de energie electrică pentru unitatea de învățământ

150 RON = 1 transport dus-intors pentru un field-trip.

200 RON = 1 săptămână de activități extra-curriculare

3825 RON = costul lunar pentru un elev al Școlii Româno-Britanice (dintre care 2250 este cofinanțarea pe care scoala o oferă din sponsorizări și donații pentru fiecare copil)

9000 RON = chiria lunară a spațiului școlar

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

16

Suma:

3,065 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2019

Dăruiește ziua ta ~ 2019

In beneficiul: ȘCOALA ROMÂNO-BRITANICĂ

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

810 RON

Suma:

1

Galantomi:
7 Donatii
31 Dec 2017

Daruieste ziua ta ~ 2017

In beneficiul: ȘCOALA ROMÂNO-BRITANICĂ

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

2,255 RON

Suma:

2

Galantomi:
9 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei dragi! Anul acesta am decis sa-mi daruiesc ziua de naștere pentru amenajarea salii de mese

4,500 RON Target
810 RON Suma
7 Donatii
18% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

3,000 RON Target
455 RON Suma
4 Donatii
15.166666666667% Complete

In dar de ziua mea

Împlinesc 30 de ani! În 30 de ani am reușit să-mi dedic mai mult de jumătate din viață proiectelor de implicare comunitară. Am avut mii de be

3,000 RON Target
1,800 RON Suma
5 Donatii
60% Complete