Imi ofer ziua in dar pentru viata unei mame / I give my birthday present for a mom's life

 

Bogdan Paraschiv Asociatia Romana a Tinerilor cu Initiativa

3% Complete
150 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

(for my not romanian friends, please go to the bottom of this text)

Dragi prieteni !

Anul acesta am decis sa îmi donez ziua de nastere pentru o cauză umanitară !

O mămică din comunitatea scolii noastre SRB Craiova a fost diagnosticată cu leucemie acută mieloblastică și are nevoie URGENTĂ de transplant medular, dar din păcate în România șansa de recuperare este de sub 30%, iar în alta tara reușita este de peste 80%. Costurile sunt însă exorbitante (câteva sute de mii de euro) și am hotărât să ne mobilizăm in următoarele săptămâni și să strângem bani împreună pentru ca ea să poată să-și recapete sănătatea și să rămână alături de copilașul ei ! 

Dacă ai de gând sa îmi faci un cadou de ziua mea anul acesta, o poti face donând pentru această cauză: 

✏Optiuni:

1. Ca persoană fizică: donație individuală în contul RO28RNCB0139041651320003, cont pentru acțiuni cu caracter umanitar deschis la BCR de catre Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă sau direct aici prin linkul de fundraising.

2. Ca persoană juridică: 

20% din impozitul pe profit sau 5 la mie din cifra de afaceri (minimul dintre cele două) pentru companiile care sunt impozitate pe profit ; 20% din impozitul pe venit pentru companiile care sunt impozitate pe venit (microîntreprinderi) pentru cauzele sociale susținute de organizația noastră, in cazul acesta, transplantul medular al mămicii.

Pentru persoanele juridice puteți sa-mi cereți, prin mesaj privat, un contract de sponsorizare pentru a putea deduce sponsorizarea din impozitul pe care urmează sa-l plătiți către stat.

Dacă la randul tău vrei să iti donezi ziua de nastere, o poti face foarte simplu, durează cateva minute, da-mi un mesaj privat. Dacă ai prieteni și vreți să faceți împreună ceva memorabil, SALVAȚI O VIAȚĂ! 

⛑Orice sumă contează, mai important fiind să rămânem împreună în povestea aceasta și fiecare dintre voi să știe că nu va fi niciodată singur la greu!

❤❤❤ Cadou mai frumos decât sa-ti vezi copilul crescând NU există! ❤❤❤

ENGLISH

My dear friends !  

This year I decided to donate my birthday present for a humanitarian cause !  

A mom from our school community (SRB) has been diagnosed with a very severe form of leukemia. She needs very URGENT a medullar transplant, but unfortunately in Romania the success chances are very limited. Abroad, the chances are going over 80%, but the costs are enormous (few hundreds thousands euros !). Therefore, we are determined to put all our efforts together to collect the money so that she will recover her health and stay together with her little child !  

So, if you intend to buy me a birthday gift this year, you can do it by donating in the euro bank account below, opened for charity purposes by the ARTI (Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă), Romanian non profit organization. You may contact me anytime in private and I will give you more details and support in case you want to donate. I will really appreciate it !  

RO69BTRLEURCRT0441739201

SWIFT/BIC: BTRLRO22  

When we met / worked in any part of the world, we did memorable things together ! We can do it again, by saving a LIFE !  

❤❤❤ There is no better birthday gift than get to see your child growing ! ❤❤❤


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ASOCIAȚIA ROMÂNĂ A TINERILOR CU INIȚIATIVĂ (ARTI) este o organizație neguvernamentală înființată din 2003, ce aduce la un loc tineri motivați să producă schimbări sociale!

Nu exista cadou mai frumos decât să-ți vezi copilul crescând!

 

De Ziua Mamei, în luna martie, să oferim unei mamici diagnosticate cu leucemie acută mieloblastică șansa la viață! Copilul ei de 9 ani are nevoie de mamica lui!

Aveți prieteni? Faceți ceva memorabil: SALVAȚI O VIAȚĂ ÎMPREUNĂ!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Cristina Catană Bucă

150 RON
Sănătate multă!
11 Mar 2021
Bogdan Paraschiv : Asociatia Romana a Tinerilor cu Initiativa
Imi ofer ziua in dar pentru viata unei mame / I give my birthday present for a mom's life