Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Adina Constantinescu Asociatia Romana a Tinerilor cu Initiativa

37.5% Complete
375 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nu mi-am dorit niciodata nimic special de ziua mea.. nici macar cand eram copil. Anul acesta este prima data cand am fost inspirata de o persoana deosebita sa ma gandesc la ziua mea altfel.. si mi-am dat seama ca de anul acesta imi doresc ceva de ziua mea. :)

Imi doresc sa imi folosesc timpul si energia cu sens, iar cei care doresc sa imi faca o bucurie, pot incepe de pe acum. Caci bucuria mea este sa ajutam o mamica sa isi vada copilul crescand, sa il sustina si sa il iubeasca asa cum numai ea poate si cum el are nevoie ca sa creasca frumos. Ceea ce noi luam ca fiind normal, ei ii este pus sub semnul intrebarii: sansa de a creste alaturi de copilul sau intr-o calatorie minunata care se numeste VIATA.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. Ziua mea este in august, dar cine mai tine cont?! Putem face lucruri bune oricand!

Împreună suntem mai buni si putem oferi unei mamici sansa sa traiasca!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ASOCIAȚIA ROMÂNĂ A TINERILOR CU INIȚIATIVĂ (ARTI) este o organizație neguvernamentală înființată din 2003, ce aduce la un loc tineri motivați să producă schimbări sociale!

Nu exista cadou mai frumos decât să-ți vezi copilul crescând!

 

De Ziua Mamei, în luna martie, să oferim unei mamici diagnosticate cu leucemie acută mieloblastică șansa la viață! Copilul ei de 9 ani are nevoie de mamica lui!

Aveți prieteni? Faceți ceva memorabil: SALVAȚI O VIAȚĂ ÎMPREUNĂ!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

Anonymous

75 RON
24 Mar 2021

Anonymous

300 RON
24 Mar 2021
Adina Constantinescu : Asociatia Romana a Tinerilor cu Initiativa
Cel mai frumos cadou de ziua mea